Loading...

Støtte til din healing - min gave til dig.

Healing er en naturlig del af det at være menneske. Vi healer hele tiden. Vi er designet til at heale op, fysisk, mentalt, følelsesmæssigt - og hvis man er spirituel, så også på dette plan. Med denne Hypnose & Healing fra Mindsmoothies støttes du i at aktivere dine indre ressourcer og jeg guider dig og dit system til at koncentrere alle de stærkeste energier om at hjælpe dig på din individuelle healingsrejse. 

I stor respekt for netop din situation har du fået et link, som giver dig fri adgang til 40 minutters Hypnose & Healing. 

Du kan lyttet gratis så meget og længe du ønsker og du kan også downloade lydfilen. 

Jeg har blot 3 ting jeg vil bede dig hjælpe mig med:

1/ Hvis du kender andre i sammen situation, så del linket med dem, så de også kan få støtte til at få deres healingsressourcer aktiveret i højeste potens. 

2/ Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev ved at få endnu en gratis gave = 20 minutters "Slap af BODYSCAN" her. 

3/ Skriv gerne om dine oplevelser og resultater med HEALING BODY og send til: karen@westh-hypnose.dk eller på sms: 31951808. 

Denne hypnose& healing er GRATIS. Donationer til at få produceret endnu flere gratis MINDSMOOTHIES kan betales på mobile pay: 46909. 

Husk at skrive, at du donerer til MINDSMOOTHIES. 

 

Hvis du lige nu er i gang med en healingsproces, vil jeg anbefale dig at lytte 2 x gange dagligt. 

Læn dig tilbage et roligt sted, lyt gerne med ørebøffer, tryk play og lyt opmærksomt de næste 40 minutter. God fornøjelse!

Download audio