Loading...

INTENSIVT AVANCERET HYPNOTERAPEUTISK BEHANDLINGSPROGRAM - 3 UGERS ONLINE TERAPI.

 • Kæmper du en evig kamp med dit selvværd?
 • Plages du af selvkritik og negative tanker?
 • Føler du dig aldrig god nok?
 • Er indre uro, tankemylder og usikkerhed en alt for velkendt del af dit liv? 
 • Har du svært ved at sætte grænser og oplever du, at andre træder ind over dit territorie?
 • Bærer du rundt på en masse skidt i din rygsæk, som bliver ved med at spænde ben for det liv, som du ønsker dig?
 • Har du prøvet en masse samtaleterapi og coaching uden, at det har fjernet den smertefulde følelse?
 • Er du virkelig nysgerrig på selve årsagen til din problemstilling? 
 • Savner du at få konkret og effektiv hjælp til at få gjort noget dit problem? 
 • Har du ikke mulighed for et eksklusivt 1:1 hypnoterapeutiske forløb? 
 • Foretrækker du at sidde hjemme ved dig selv og herfra modtage hypnosen online? 

Dette selvværdsprogram er for dig, som har prøvet det meste - uden at komme i mål.

Uanset om du har kæmpet med lavt selvværd og deraf følgende stress, angst og depression hele dit liv eller kun en del af dit liv - så vil du kunne bruge dette intensive hypnoterapeutiske program som en game-changer.

Du bliver taget igennem en proces, der ikke blot giver dig indblik i ÅRSAGEN til dit problem, men også giver dig redskaber til at FORLØSE og NEUTRALISERE dit lave selvværd, angsten, tristheden, vreden osv..

 

 

På programmet arbejder vi også med grænsesætning og metoder til, at du kan komme hjem i dig selv, blive synlig, stå fast og føle dig tryg ved at være her i livet. 

Hør her hvordan det går med Anettes forandring 7 mdr. efter hendes deltagelse på online programmet:

 

 

Dette program varer 3 intensive uger. 

I de første 2 uger har vi 4 fælles sessioner og i den 3. uge har du og jeg en personlig 1:1 session. 

Dette er et program for voksne mennesker, som er parate til at gøre noget ved tingene - og derfor vil det være dit ansvar at få løst opgaverne og give din fulde opmærksomhed til processen. 

Det vil være helt naturligt at møde udfordringer og modstand når du igangsætter forandringsprocesser i dit liv - og det er et af programmets fineste opgaver, at der i hver eneste online session er tid og plads til, at du får dine spørgsmål besvaret og hjælp til at komme forbi stopklodser. 

Hver eneste session indeholder hypnoterapeutisk procesarbejde. Dybdegående.

Dette program er til dig, som er parat til at gå igennem en proces indtil du fuldstændigt har clearet de gamle negative programmeringer omkring dit selvværd, dig og livet. 

 

Intensive hypnoterapeutiske sessions!

Det er en betingelse for at kunne deltage i dette program, at du er ved almindeligt psykisk helbred (ikke-psykotisk, ej borderline , PTSD, m.v.).

Den proces, som jeg tager dig igennem kan være stille og rolig - men den kan også være emotionelt meget udfordrende og krævende.

Derfor skal du sørge for at have fuldstændig fred og ro omkring dig (ingen partnere, børn eller husdyr som forstyrrer dig) og opholde dig alene i rummet, hvor du sidder. Det er dit ansvar, at dine ydre fysiske rammer er optimale for at du kan fokusere fuldt ud på procesarbejdet og ikk elægger bånd på dig selv, dine ydtryk (f.eks. frin, gråd eller vrede).

Selvom selvværdssessions foregår online og er i gruppeformat, så kan du få igangsat en dyb og meget effektiv forløsnings- og forandringsproces i dig. Du skal være parat til at tage imod dette som en gave og som en naturlig del af dit program.

Der er intet farligt ved at sige farvel til gamle negative følelser og overbevisninger - men det kan nogen gange føles voldsomt undervejs. Derfor er jeg der for dig, så vi sammen kan lave et check på din proces og så jeg kan give dig den bedste individuelle vejledning til at komme hurtigere igennem. 

Hav også drikkevarer, pen og papir og kleenex parat. 

Er du parat?

Hænger dit lave selvværd, din angst og usikkerhed, din tritshed og vrede dig ud af halsen - og er du træt af afmagt og håbløsheden i dit liv? 

Er du 100% parat til at rykke videre til næste niveau af at være dig: selvsikker og hjemme i dig selv?

Er du parat til at gøre noget for dig selv, som rent faktisk virker? 

Jeg forudsætter, at:

 • Du er parat til at gøre en indsats og lægge noget arbejde i dig selv og dit liv i de 2 uger programmet varer. 
 • Du er parat til at tage ansvar for at få løst dine opgaver og aktivt bede om hjælp, hvor du har behov for det.
 • Du er parat til at rykke ud af din komfortzone og stå på ukendt terræn.
 • Du er indstillet på, at nyde effekten af godt og stærkt selvværd efter de 2 uger?. 

Tekniske krav til deltagelse: 

Du er parat til at tage ansvar for din tekniske ende af det hypnoterapeutiske program. 

1/ Jeg anbefaler en fastkabelforbindelse til dit internet. På den måde er du sikker på, at du ikke "falder ud". Hvis du vælger wifi forbindelse  og forbindelsen dropper ud undervejs er det dit ansvar. 

2/ 10 minutter inden sessionsstart modtager du en email i din inbox. Her klikker du på det zoom link, som jeg har sendt til dig og så åbner vores zoom mødelokale sig helt automatisk. 

3/ Du kan deltage i vores zoom Selvværdssessions fra pc, tablet eller mobil. Bruger du tablet eller mobil skal du downloade zoom appén. 

4/ Du skal blot sikre dig, at lyd og kamera er tilsluttet på din enhed. Hvis det er første gang du anvender zoom bliver du spurgt om tilladelse til at zoom må bruge dit kamera og mikrofon. Dette skal du acceptere for at få aktiveret kamera og lyd. Du kan  altid gå ind på zoom og foretage et lyd og kamera check inden du melder dig til programmet. 

5/ Til nogle enheder (pc, tablet eller mobil) kan det være en fordel med headset. Det kan også vær en fordel, hvis du ønsker at lukke f.eks. støj fra naboer, trafik, husdyr ude. 

Praktiske ting.

Begrænset antal pladser - tilmeld dig asap, hvis dette prgram er noget for dig. 

Programmet foregår online og gennemføres på zoom,  tirsdag og torsdag kl. 19-21 (sluttidspunktet kan variere alt efter deltagernes behov).

4 super intensive selvværdssessions + 1x 40 minutters forsamtale på zoom + 1x  1:1 session 90 minutter i den 3. uge (vi aftaler tidspunktet dig og mig imellem i den første uge). 

Der forudsættes fortrolighed om selvværdssessions og deltagerne iblandt. 

Når jeg modtager din tilmelding kontakter jeg dig, såfremt vi ikke tidligere har haft et afklarende zoom møde. Så aftaler vi en tid til dig på 40 minutter, hvor vi lærer hinanden at kende, hvor jeg lærer din problemstilling at kende og hvor vi sammen får checket teknkken af inden vores første torsdag på holdet. 

Ekstra bonus:

"Sov Godt" hypnose lydfil

"Slip social angst" hypnose lydfil

"Stærkt selvværd" hypnose lydfil

"Joyfull Moment" hypnose lydfil

"Healing Body" hypnose lydfil

  

PRIS: kr. 4.739,- 

 

Hold 2020: 

 

 JUNI uge 24-26: 

 

SEPTEMBER uge 36-38:

 

NOVEMBER uge 45-47:

 

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig hen til et liv med indre tryghed, selvværd og glæde!