Loading...

God søvn er forudsætningen for god livskvalitet  - og helt indenfor rækkevidde.  

At sove godt er ikke en luksus - men en betingelse for at kunne fungere fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. 

Hvis du ikke får tilstrækkeligt med søvn - eller hvis din søvnkvalitet er ringe - så nedsætter det ikke blot din livskvalitet men også din forventede livslængde. 

Hvis du har problemer med din søvn - så bør første skridt altid være at få styr på din søvnhygiejne. Vores sundhedsmyndigheder har lavet en god gennemgang af de ting, som du som minimum bør få styr på i forhold til din søvn. Klik HER. 

Hvis du har fulgt alle de gode råd - og stadig bøvler med at:

1/ Falde nemt og hurtigt i søvn

2/ Falde hurtigt i søvn, hvis du vågner i løbet af natten

3/ Få styr på tankemylder, indre uro og ubehag

4/ Fysiske symptomer, som er lægeligt afklaret som værende ikke-fysisk betingede

4/ Generelt indre uro og ubehag, selvbebrejdelse, vrede, fortrydelse, generel indre stress, gamle traumer og negative overbevisninger.

...så er næste skridt at få styr på dit indre. 

 

Dit sind er som et kæmpe symfoni orkester - der har brug for dig som dirigent. 

Hovedparten af alle søvnproblemer kommer af et overaktivt sind. Det kan være, at du kommer til at tænke på, hvad der er sket i løbet af dagen, hvad der skal ske i morgen eller begynder at planlægge det, der skal ske længere ude i fremtiden. 

Men det kan også være, at du har tendens til at bekymre dig, efterbearbejde, analysere eller - måske værst af alt - problemløse.

Eller måske du har et meget kreativt sind, der begynder at skabe nye projekter og fantasere om det, som du har lyst til at gøre i fremtiden. 

Endeligt kan følelsesmæssige problemer stige frem fra dit indre, når der bliver stille omkring dig og du skal til at sove - det kan være angst, usikkerhed, katastrofetænkning og negative tanker om selvværd, afvisning og ensomhed.

Når du skal sove, så skal dit sind have fred til at lukke ned. 

Det besværes, hvis du er gået i gang med problemløsning. 

Hvis du tænker på dit sind som et symfoniorkester, så svarer det til, at dirigenten enten er helt fraværende eller slet ikke har styr på sit orkester: ingen ved hvad de hver især skal og hvornår der skal spilles eller ej. Fløjtenisten begynder måske pludselig at spille et stykke, som inspirerer basisten til at spille et andet og celloen et helt tredje. Ind over hinanden, uden dirigent til at skabe harmoni og ensrette indsatsen. 

Som dirigent i dit symfoniorkester har du brug for at disciplinere hvert eneste medlem. Få alle til at spille samme i en fælles, koordineret indsats. Hvis det ikke er tilfældet nu - så kræver det både en indsats og træning. 

Belønningen er et opmærksomt, disciplineret orkester, der spiller sammen - på dit mindste vink. Der er harmoni, det er dig som dirigent der bestemmer og giver signal til hvornår der skal spilles og hvornår der skal være helt stille. 

At kunne fokusere, stilne dit sind og give selvinstruktion, som virker - det er belønningen ved at lære 7th Path selvhypnose. 

At det så samtidigt nærmest er den "Hellige gral til søvn" er en ekstra fordel, som giver dig mulighed for at komme rigtigt godt igang med blot det første trin. 

 

SOV GODT workshoppen giver dig sund kontrol over dine tanker og følelser. 

Metoden du lærer på SOV GODT workshoppen er første trin af 7th Path Selvhypnose. 

Du kan læse mere om det komplette 7th Path Selvhypnose program HER og alle fordelene ved at praktisere denne metode. 

Med blot det første trin og selve metoden er du parat til at opnå så meget positiv disciplinering af dit sind, at dit orkester som minimum forstår, hvornår der skal spilles - og hvornår der skal være ro og fred. Det er hele forudsætningen for at kunne falde i søvn og begynde at forbedre din søvnkvalitet. 

 

EKSTRA BONUS.

Det er ingen hemmelighed, at intet kommer af intet. Du skal vær evillig til at lægge en indsats i at lære 7th Path metoden for at få det til at fungere i praksis. Derfor stiller jeg mig altid til rådighed for spørgsmål - og for at støtte dig i din læringsproces med at blive en mesterdirigent giver jeg dig:

- gratis deltagelse på alle fremtidige SOV GODT workshops. 

- gratis adgang til min studieproducerede SOV GODT hypnose  lydfil. Den kan ikke erstatte 7th Path metoden, som du lærer på workshoppen - men den er rar at have i baghånden. Den er ligesom en studieproduceret symfoni som du kan lytte til, når du har behov for at holde fri som dirigent i dit orkester ind imellem. 

 

Lyder det næsten for godt til at være sandt? 

Det er det faktisk ikke. Men det kræver en dedikeret indsats fra din side - og det kræver støtte undervejs.

Og netop derfor har jeg sat denne workshop sammen, så du kan deltage igen og igen. Uden ekstra beregning. 

For dig og din søvn.

Glæd dig til at komme i gang - og til at få styr på dit sind og din søvn!

 

Workshoppen bliver gennemført online på Zoom.

I april måned 2020 kan du vælge mellem disse hold: 

 

 

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din søvn.

Kærlige hilsener