Loading...

LYTTERNE FORTÆLLER...

 

Efter kun én uge med daglig lytning til "Slap af BODYSCAN" oplever Mindsmoothies kunder disse positive forandringer i deres liv!

Skynd dig at hente din version af "Slap af BODYSCAN" ved at skrive dig op til Mindsmoothies Nyhedsbrev lige her - og kom i gang i dag.

 

 

 

 

"Jeg har nemmere ved at slappe af i hovedet og sige til mig selv ”Pyt, det kan jeg alligevel ikke gøre noget ved”. Jeg har haft konstant hovedpine de sidste ca. 2 mdr., som nu kun kommer når jeg bliver stresset (efter kun én uges brug er det). Følelsesmæssigt er det hele bedre".

"Meget gladere, mere overskud, mere omsorgsfuld, når jeg bliver sur, falder jeg hurtigere end igen. Jeg har fået overskud til at lave lidt morgen gymnastik, som ellers var lagt på hylden pga. træthed".

"Især ved sengetid har BODYSCAN hjulpet mig meget. Jeg har ofte svært ved at slappe af og falde i søvn. Så her har lydfilen været en meget stor hjælp. Jeg skærer mindre tænder og er i det hele taget mindre bekymret nu".

"Følte at mit indre blev renset, så tankerne ikke ødelagde natten".

"Yderst afslappende. Er næsten ved at falde i søvn til den. Skønt med den ro til mig selv".

 "Jeg har med "Slap af BODYSCAN" kunnet gennemføre ting, som jeg ellers aldrig ville have kunnet klare".

 

 

 

 "Har fået mere indre ro. Smerter i nakke og hoved er meget minimeret. Føler jeg er blevet mere glad".

 "Jeg har mange dage, hvor min krop er fyldt op pga. forholdet til min mand og en søn der har daglige udfordringer. Så jeg har nydt at kunne trække mig for at høre din dejlige stemme i skønne minutter. Tanker kan gøre ondt i kroppen, så jeg vil bestemt fortsætte med at nyde din stemme og de skønne toner for at slappe af og få ekstra energi".

"Jeg er god til at slappe af til hverdag, men med ”Slap af BODYSCAN” falder jeg nærmest bagover, som om jeg svæver".

"Bare ro… endeligt!".

"Jeg føler mig mere afslappet og mindre urolig, både mentalt og følelsesmæssigt. Når jeg hører lydfilen oplever jeg en fysisk varme i mine fødder, som ellers tit er meget kolde".

"Jeg har bemærket, at jeg når jeg lytter til BODYSCAN, så bliver jeg afslappet rigtigt hurtigt. Også følelsesmæssigt".