Loading...

7th Path Selvhypnose trin 1-9 (grundl. og avanceret niveau)

 

Denne dag er for dig, som vil lære en metode til at:

 • få styr på dine tanker og indre uro 
 • slippe gamle traumer og indre spændinger
 • neutralisere indre stress
 • praktisere dyb og ægte selvkærlighed hver eneste dag
 • få selvværd, sikkerhed og tryghed 
 • blive mere håbefuld, positiv og optimistisk
 • slippe fysiske spændinger og smerter
 • få det lettere socialt og i dine relationer
 • få nemmere ved at falde i søvn og sove godt

"Jeg har før prøvet af lære meditation uden held. Derfor havde jeg nok lidt modstand i starten og tænkte at 7th Path var det samme. Men det var meget nemmere end jeg havde tænkt først og i dag ville jeg ikke undvære det. Jeg har altid haft svært ved at slappe af og det er intet problem i dag. Heller ikke når jeg skal sove. Og mit humør er helt i orden nu. Det har ellers været svært efter sidst stres sygemelding. Jeg kan faktisk slet ikke forstå hvor godt jeg har fået det bar ved at lave 7th Path". (Inga - 43 år)

Hvad kommer jeg til at lære? 

På den fulde undervisningsdag dag lærer du teorien bag og praksis af 7th Path Selvhypnose® trin 1-9, grundl. og avanceret niveau i både kort og fuld form. 

7th Path Selvhypnose® er en praksis, som igangsætter en dyb proces i dig - både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

7th Path Selvhypnose® er langt mere kraftfuldt end de meditations- og mindfullness metoder, der hidtil er set. Helt enkelt fordi du aktivt bruger dit eget overbevisningssystem og fordi processen automatisk neutraliserer negative mønstre i dine tanke-, følelses- og adfærdssystemer. Også derfor kaldes 7th Path Selvhypnose® med rette det første "anti-virus-program" for det menneskelige sind. 

Du har 7th Path Selvhypnose® med dig for resten af dit liv - og det er tænkt som netop en livsdisciplin, som du kan anvende hele livet igennem på akkurat samme måde, som mange bruger meditation. 

"Intet mindre end et mirakel for mig. Jeg kan ikke sige, hvordan andre har det men her hos mig har det forandret alt, fra måden jeg taler og fungerer på i min familie til mit arbejdsliv. Jeg har det så meget bedre med mig selv uden at have gjort andet end at lave det (red.7th Path) hver eneste dag. Det var svært lige i starten men nu kører det. Alt det her uro inden i og tanker der kværner, det er fortid". (Preben - 53 år)

 

Hvad kan jeg forvente, at der sker når jeg begynder at praktisere 7th Path™?

Det du arbejder med i 7th Path Selvhypnose®, det er DIG!

Alt det du er, alt det du har oplevet, alt det, der ligger i dit ubevidste, underbevidste og bevidste sind. Men også det, der er lagret i din krop og - hvis du tror på denne del - det du har med dig fra tidligere eksistens eller en større helhed omkring dig. 

Når du neutraliserer indre stress, så giver du dine fysiske, mentale og følelsesmæssige systemer energi til at gøre netop det, som de er designet til: at regenerere og hele op. 

Så din oplevelse af at praktisere 7th Path Selvhypnose® vil helt afhænge af, hvorhenne du har din akilleshæl, hvor du har en belastning, et gammelt traume, svigt, smerte, negative overbevisninger, sorg, usikkerhed osv.. 

Blandt de helt klassiske oplevelser blandt 7th Path™ udøvere er disse:

 • Mindre indre uro og tankemylder
 • Bedre stresshåndtering
 • Øget udholdenhed og energi
 • Bedre humør og mere optimisme
 • Sorgprocesser bliver lettere at komme igennem
 • Mere mental ro og klarhed
 • Skærpet fokus, koncentration og overblik
 • Mindre fysiske smerter og spændinger
 • Nemmere at sige fra og stå fast
 • Mindre vrissen, vred og meget længere lunte
 • Lettere at lave om på dårlige vaner
 • Mere tillidsfuld
 • Forbedret evne til at sige "pyt"

"Jeg valgte at give mig selv en sidste chance for at få det bedre. Jeg synes ellers jeg har været igennem alt fra psykolog til alle former for terapi. Det har krævet en indsats fra min side at gøre det hver eneste dag. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var svært til at starte med. Specialt fordi gamle ting kom op og de misbrug jeg har været udsat for dukkede op undervejs. Men alligevel vidste jeg med mig selv, at alt var godt og at der langt om længe begyndte at ske noget andet inde i mig. Jeg har sluppet så mange gamle ting og er fri nu. 7th Path har på mange måder reddet mig et sted, hvor alt håb næsten var ude" (kvinde, 36 år, anonym)

 

Hvad vil det kræve af mig? 

Forud for dagen får du tilsendt forberedelsesmateriale på videoer, som du skal se mindst 1 gang inden første undervisningsdag. 

På selve dagen vil modtage et arbejdshæfte, som vil hjælpe dig med at genfinde og repetere alt, hvad du lærer på dagen.

Efterfølgende skal du fortsætte med at praktisere. 

For nogen vil det at lære 7th Path Selvhypnose® være en stille og behagelig proces. For andre vil sluserne blive åbnet og tingene vil give slip på en mere mærkbar måde. Derfor er det vigtigt, at alle deltagere er indstillet på at skabe et fortroligt rum, hvor det vi deler og de processer, som vi er i, forbliver blandt deltagerne. 

Jeg vil opfordre dig til, at gå med den proces, der åbnes i dig. Det betyder nemlig at gamle spændinger og traumer er på vej væk fra dig.

Og jeg vil opfordre dig til undervejs at dele din oplevelse med de andre deltagere, så vi alle kan lære af hinanden. Men det er ALTID frit valg, hvor meget eller lidt du ønsker at dele.

Jeg er der for dig hele vejen igennem. Jeg har gået vejen og jeg har hjulpet tusindevis af klienter og kursister igennem processen. 

 

Derfor bliver det en fantastisk dag!

På selve dagen kommer du til at arbejde i dybden med dig selv.

Det bliver en utrolig intensiv dag, hvor du får lært ekstra meget på kort tid.

Investér en enkelt dag i dig selv og oplev, hvordan du uden årevis af samtaler eller tung analyse kan komme igang med at at sætte dig selv fri!

Hvem er din underviser? 

Karen Westh Nielsen er Danmarks mest erfarne 5-PATH® hypnoterapeut og internationalt prisbelønnet instruktør på hypnoseuddannelsen. Hun har undervist i 7th Path Selvhypnose® siden 2009 og er den mest erfarne udøver, underviser og instruktør i denne særlige metode i DK. Hun har undervist tusindevis af klienter og størstedelen af de 7th Path undervisere™, som du finder i DK.

Praktiske info.

Undervisningen foregår online på zoom.

Undervisningen er fordelt på 1 fuld undervisingsdag (weekend) og 2 x aftenundervisning (hverdage). 

2024 - efterår: 

d. 8/9 kl. 09.00 - 16.00 (Lørdag): Undervisning i metode og praksis, trin 1-5 grundl. niveau, kort og fuld form. 

d. 19/9 kl. 18.00-20.00: Yderligere metode- og teknikforståelse, trin 6-7 avanceret niveau, kort og fuld form.

d. 1/10 kl. 18.00-20.00: Undervisning i metode og praksis, trin 8-9 avanceret niveau, kort og fuld form. 

Prisen er inkl. 7th Path originalt undervisningshæfte fra Banyan Hypnosis Centre, US. 

Pris: kr. 3.730,- 

Tilmelding til 7th Path efteråret 2024