Loading...

"Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte.
Da jeg startede op hos dig, var jeg godt på vej som selvstændig terapeut, men stadigvæk meget udfordret på mange områder.

Du har en fantastisk evne til at skabe tillid og tryghed, samtidig med at du har puffet tydeligt og bestemt, men kærligt, når det var nødvendigt. Tak.

Jeg har været en typisk sårbar over yder, pleaser, kontrollerende perfektionist med lavt selvværd. Alt sammen på baggrund af et tidligt svigt og opvækst i et dysfunktionelt hjem. Og med utrolig mange negative fejlagtige overbevisninger, som har begrænset mig hele mit liv.

Efter at have fået neutraliseret min grundlæggende følelse af angst, har jeg sovet SÅ tungt og godt. Det har haft stor betydning for mit helbred. Jeg har mere overskud til både familie, venner og job…. Og til MIG. Min pleasende del af mig er nu naturlig. Mit behov for kontrol fortager sig mere og mere. Det er en stor lettelse. Tak.

Jeg har efterfølgende kunnet springe ud i adskillige situationer, hvor jeg tidligere ALDRIG havde bevæget mig ud i. Det føles utroligt befriende at turde tage min plads i verden, som den jeg er, med en indre ro. Ingen myldertanker, ingen overanalysering eller overfortolkning. Tak.

Jeg træder nye stier hver dag og kan med sikkerhed sige, at det er hårdt, men godt.

Jeg kan nu bedre stå stærkt i mig selv og ikke lade mig negativt påvirke af andre menneskers negative holdninger, meninger eller stemninger. Derudover, har jeg fået kontakt til min vrede og kan nu handle i situationer, hvor jeg føler mig uretfærdigt behandlet, hvor jeg tidligere bare har bidt ALT i mig. Sikke en lettelse at kunne reagere med det samme og jeg er sikker på, at jeg fremadrettet, vil kunne komme mere og mere i indre balance.

Jeg har genfundet gamle sider af mig selv og opdaget nye sider af mig selv, som jeg ikke vidste eksisterede.

Rent arbejdsmæssigt, har den personlige udvikling også skabt ringe i vandet. Jeg er styrket i min rolle. Tak.

Jeg står SÅ meget stærkere i mig selv, end da jeg startede op hos dig og jeg er stolt af mig selv.

Tak for alt."

Kvinde i 40’erne

______________________________________

"Et åg er løftet af mine skuldre efter flere års kamp mod tvangsmæssige handlinger forårsaget af senfølger.

Havde aldrig troet jeg skulle binde an med hypnose og hypnoterapi. Både fordi jeg tænkte det var lidt langhåret, men også fordi jeg ikke troede jeg turde overgive mig og have den fornødne tillid.

Alt det gjorde Karen til skamme med sin profesionalisme og måde at være på. Havde nok troet, at det var noget med at læne sig tilbage og så ville hypnosen tage sig af det nødvendige.

Det er så IKKE tilfældet. Kan skrive under på, at det knap 3 måneders forløb har været fyldt med op og nedture og at jeg har fået lov at arbejde.

Men hvad gør det når sindet og sjælen er 20 kg lettere og jeg føler en styrke jeg ikke har gjort i mange år. Jeg er dybt dybt taknemmelig og kan på det varmeste anbefale Karen.❤️??. Thomas B. "

__________________________________________

"Jeg var kommet til erkendelsen af, at der skulle ske en forandring i mit liv, da jeg ikke ville sidde om 10 år og kigge tilbage på et liv, der slet ikke var så positiv som det burde. Har nu erkendt at jeg siden 2016 har haft stress, som ikke er blevet behandlet, da jeg er typen, der kan klare mig selv og ikke er god til at bede om hjælp også selvom det gav symptomer som trykken for bryster, angst, vrede, mavesmerter og hovedpine og det værste manglende overskud til familien. 

Havde lidt sommerfugle i maven, da jeg sendte min første henvendelse til Karen, men efter samtalen, var der bare et eller andet der sagde mig at her var løsningen. Jeg har tidlige gået ved en psykolog, men var ikke mentalt klar til forandring, så det løb ud i sandet.. 

Mit problem bestod bl. a. i, at jeg havde svært ved at "komme ud af døren". Jeg fik altid mavesmerter og ubehag, når vi skulle nogle steder og havde vi mange ting på programmet, kunne jeg lægge mig syg ugen efter. Jeg havde svært ved nogle mennesker og trak mig derfor også ofte socialt.

Mange ting skete i mit liv: 
Jeg var ansat i en virksomhed, der blev solgt og derefter var der konstant fyringsrunde hver måned. Samtidigt har jeg en søn, der skulle på efterskole og som havde utroligt svært ved det, hvilket gav udslag i mange opkald fra en grædende dreng.

Det startede med, at jeg var meget ked at det og der skulle ikke meget til inden  jeg græd. Dette udviklede sig senere til fysiske problemer, med mavesmerter, hovedpine og kvalme. Jeg kunne gå på toilettet 4-5 gange inden vi skulle ud af døren og havde de vildeste mavesmerter når vi kørte. Dette resulterede i, at jeg begyndte at tage mange smertestillende piller. Angsten for, at der skulle være noget galt og for at miste kom også og selvom jeg har været igennem mange undersøgelser, så overbeviste det mig ikke om, at alt faktisk så ok ud. Jeg blev hurtigt vred og havde svært ved at være sammen med nogle bestemte typer af mennesker. 

Det var hele tiden som om, der var et eller andet galt.

Det forværrede mit problem, hvis vi skulle noget eller havde lagt mange planer, så kom symptomerne med det samme og jeg kunne være syg op til og bagefter. Jeg stressede hurtigt ved alm opgaver på jobbet og bare tanken kunne få mig "hylet" ud af den. 

Jeg var meget negativ omkring mig selv og jeg følte mig ikke god til noget og følte mig ofte ikke godt tilpas. Jeg havde svært ved at tro på, at jeg egentlig godt kunne finde ud af mit arbejde og at jeg faktisk er en god mor. Jeg følte ofte, at familien ville være bedre stillet uden mig.

Jeg har gået et par gange ved en psykolog, men følte ikke det gav mig noget. 

Som du jo ved, var jeg meget nervøs for at starte, da jeg var " bange" for at komme ud af min negative zone, da den var så indgroet i mit liv.

Men allerede efter første gang ved Westh 
følte jeg en ro og tro på, at det her kan og skal lykkes. 

Det har været utroligt givende, ikke kun for mig, men også hele familien, for "når der er styr på mor, så er der styr på resten af familien". Der er ikke så mange konflikter, men derimod  meget mere grin/glæde og overskud.

Jeg har altid følt mig i 100 % trygge hænder og der har altid været 100% nærvær i samarbejdet med Westh. 

Jeg føler selv jeg er blevet en anden. 

Jeg tror på mig selv, er blevet bevidst om, at jeg hverken kan eller skal gøre alle tilfredse eller at alle skal kunne lide mig. 

Jeg står ved mine holdninger og jeg er begyndt at mærke efter om det er godt eller skidt for mig, det der sker. 

Jeg er sluppet helt ud af min angst og alle mine fysiske symptomer og smerter. Nu er jeg glad for mit liv og jeg føler, at jeg har mere overskud til både mig selv og familie. 

Jeg sover nu som en drøm. Jeg har ikke mere tankemylder inden jeg skal sove.

Jeg glæder mig til resten af mit liv!"

_______________________________________

 

 

 

 

"Programmet med Karen har taget mig lige derhen, hvor jeg altid har drømt at komme til men altid frygtet ikke var muligt for mig. 

Jeg har altid følt mig presset af min familie og de forventninger der implicit er til mig og mine søskende. Mine forældre er begge to karriere mennesker og deres forventninger til os har altid været høje. De har givet os de bedste betingelser for at klare det godt med uddannelse og opbakning og også støttet mig økonomisk og praktisk da jeg startede min første virksomhed op. Det vil jeg altid skylde dem en stor tak for. Men det føltes altid som en konstant konkurrence. Det var som at være til eksamen hele tiden. Jeg har aldrig slappet helt rigtigt af med min familie. 

Jeg har svært ved at sove ligesom min far og altid bekymret mig og taget sorgerne på forskud ligesom min mor. Og ligesom arbejdet altid går forud for alt andet hos dem, sådan er det også gået for mig. Selvom jeg lovede mig selv, at det ikke ville ske for mig og mine børn. 

Det har kostet mig ægteskabet, jeg har været nede og bide i græsset et par gange og det har givet mig alt for mange negative tanker om mig selv. Mit talent og mine evner har jeg aldrig tvivlet på. Men jeg har tvivlet på min værdi som menneske, partner og som mor. Jeg har stresset rundt for at gøre alt perfekt og ingenting er blevet godt af det. Inden i mig var det som om jeg døde lidt mere for hvert år der gik. Og alligevel har jeg fået alting til at se fint og pænt ud. Det var bare fremad. 

I programmet med Karen fik jeg skrællet alle mine hårde og gamle beskyttelseslag af. Alt det der har gjort mig pivangst selvom jeg ikke ville indrømme det. Det som jeg har gjort alt for at skjule omkring min konstante usikkerhed og tvivl på mig selv. Jeg var hele tiden på jagt væk fra noget eller hen til noget. Det kom vi helt ind bagved og gik så dybt ned i mine lag. Nu når jeg skriver det lige nu virker det helt uvirkeligt at det faktisk er lykkes for mig at få ryddet helt op. 

Jeg havde givet op og indset, at mit liv altid ville være fyldt med tvivl og usikkerhed på mig selv. Det blev kun værre med årene og med den stress og de ting jeg har budt mig selv og  min familie desværre. Jeg forsøgte at gemme noget væk som bare pressede mere og mere på. Jeg var næsten ved at gå i stykker. Alt min energi gik med at overdøve det. 

Programmet med Karen har været den turn around jeg har ventet på hele mit liv og mere til. Jeg har sluppet et helt livs spænding og det føles som at få et helt nyt liv. Jeg har bare ingen stress i kroppen mere. Slet ikke. Det er næsten ikke til at tro, men det er sket for mig og jeg glædes over det hver eneste dag nu. 

Jeg har bearbejdet alt det shit jeg har båret rundt på i over 40 år og i dag er jeg rolig og glad indeni. Jeg er tilfreds med mig selv og grundglad for at jeg har klaret det og er kommet igennem. Det har ikke knuget sammen i brystet siden min 3 session med Karen og der er bare ikke nogen tvivl længere. Jeg har absolut ingen vejrtrækning problemer længere. Heller ikke når jeg er presset eller tingene kører lige på kanten. Jeg er helt rolig nu og jeg har den her fred inden i som aldrig før. 

Den store fortæller mig direkte nu at jeg er en gladere mor og de har begge lyst til at gøre ting med mig. Jeg vælger at bruge tid med dem og kan være til stede mens vi er sammen, i stedet for i tankerne at være på arbejde og checke telefonen. 

På arbejdsfronten har programmet taget mig til nye højder. Det så jeg ikke slet komme og det har været overraskende godt. 

Karen er uden sammenligning den bedste businesscoach jeg nogensinde har haft. Hun har givet mig en komplet ny forståelse i mig selv og den måde jeg kommunikerer på. Hun har været så skarp, konkret og to-the-point som ingen andre. Virkelig professionel og direkte. Vi er på en eller anden måde nået helt ud i hjørnerne af mig og mit liv mens hun hele tiden har haft fat i tråden og holdt mig op på hvad der er vigtigt. 

Med Karens hjælp har jeg rykket mig enormt i mine virksomheder og sammen med min indre ro føler jeg mig klar til alle de udfordringer der kan komme. Allerede nu har jeg trådt ud af min komfort zone og rykket på områder som før var blinde vinkler eller helt utænkelige for mig. Karen er meget konkret, hun forstår de dybere lag og ser igennem mig og det jeg står i. Det var lige netop den hjælp jeg havde brug for. Men jeg anede ikke at det var muligt men det er det. 

Karens program er mere grundig og top professionel end jeg har haft fantasi til at forestille mig. Hun har givet mig den bedste hjælp og mere brugbar end alle de coaches og erhvervspsykologer jeg har brugt masser af tid og penge på alle årene. Det er som at have fundet en guldgrube og få så meget mere end jeg har haft fantasi til at tro var muligt. Hvis jeg bare havde vidst at alt dette var muligt for 15 år siden. 

Det er mere end 6 måneder siden jeg afsluttede mit program med Karen. Programmet tog kun få måneder og tænk engang det har ændret alt det jeg har slæbt rundt med i mig hele mit liv. Det er den bedste investering jeg har gjort i hele mit personlige liv og min karriere. 

Jeg har det bare godt i dag og føler mig fri og kan være helt mig. Jeg har det godt med hele min familie og jeg har indset at ved at ændre på mig selv, så har alt uden om mig også ændret sig til det bedre. 

Hvis jeg kunne give stjerner her så ville Karen få hele himlen. Hun er en unik stjerne som altid lyser i mit liv. 

(A. J. - 44 år)

Tusinde tak A❤️

________________________________________

”Har hele mit liv kæmpet med at komme på arbejdsmarkedet, forstå mig selv, ind og ud af medicin for angst og depression, rendte konstant hovedet mod muren og hver gang jeg afprøvede praktik/job, endte min krop og sind med at sige fra! 

Jeg overanalyserede alt, følte mig forkert, til trods for en udemærket intelligens, gode kreative evner, ellers positiv og arbejdsom kvinde. Alt skulle være perfekt, intet blev godt nok, alting var svært og jeg brød ofte sammen.
Det stoppede mig konstant i alt for foretog mig.

Jeg har prøvet at få hjælp hos både psykolog, psykiater, medicin, selvhjælpskurser. Ift. hypnose, så var jeg meget åben og nysgerrig.

Forløbet hos Westh har gjort mig utrolig positivt overrasket! Utrolig imødekommen og behagelig modtagelse. Nærværende og lyttende. Følte mig utrolig tryg og i professionelle hænder! Meget dygtig og kompetent og vil til enhver tid anbefale at komme til Westh!

Jeg er meget længere i min forståelse for mig selv! Jeg har lært utrolig meget både om mig selv og om livet generelt. Det har ændret mit liv og jeg har fået ro på. Nu kan jeg lægge mit fokus på andre ting såsom mine børn, mine hobbyer, interesser osv. 

Problemer forsvinder ikke af sig selv. Der er kun en person, der har ansvaret for at gøre noget ved problemerne i dit liv, og det er en selv. Så mit råd er at tage hånd om problemerne en gang for alle, stå det igennem og være fri bagefter. Det er den bedste følelse.

Mit forløb ved Westh har givet mig forståelse af mig selv og mit liv. Jeg har fundet roden til alle mine problemer og forhindringer i mig liv, takket være Karens hjælp!! 
Gitte Kristensen”
⭐⭐⭐⭐⭐

_________________________________________

"Hej Karen.

Jeg vil lige give en tilbagemelding ca. 2 måneder efter mit forløbs afslutning.

Allerførst skal du vide, at jeg ligesom ikke regner små forandringer for noget – det er enten eller og helst 100%.

Hos mig er der ikke meget accept af små forandringer eller anerkendelse af mig selv for de ændringer, som sker med mig. Forandringer som jo faktisk gør en stor forskel i dagligdagen, så det har jeg sørme måtte revidere min opfattelse af – og heldigvis for det.

FOR NÅR JEG SÅ BLIVER LIDT MERE DETALJERET, SÅ SER JEG STOR FORANDRING:

1: Generelt har jeg fået mere ro indvendigt. Det er fantastisk og giver en meget bedre søvn.

2: Mit høje stressniveau ligger nu på et lille sted og fylder ikke ret meget. Ting, som før kunne vælte mig helt om på ”skjoldet”, anskuer jeg nu mere ovenfra og får vendt det på en konstruktiv måde. Det betyder bl.a. at jeg ikke er handlingslammet mere. Jeg tager affære på tingene, og det giver samtidig ro og en følelse af kontrol.

3: Jeg har bare en helt og dyb fornemmelse af, at jeg er så god, som jeg skal være. Er der nogen, der ikke er enige, så dem om det. Jeg lytter efter egne behov og mærker dem også tydeligere. Jeg gør hele tiden mit bedste for at være den bedste udgave af mig selv, hvor jeg har mig selv med hele vejen. Jeg har altid gjort mit bedste, så tilgivelsen af mig selv har givet mig ro.

4: Jeg har en klar fornemmelse af, at jeg vil få tingene sagt, når der er noget, der generer mig: det gør jeg nu og det uden at jeg havde både hjertebanken og øresusen. Jeg har også fået en så god tro på mig selv, at når jeg mærker, der er noget galt, som jeg skal reagere på, så gør jeg det.

5: Jeg har hele sidste forår og sommer ønsket mig en have, så nu har jeg købt en kolonihave. Det er måske ikke det mest fornuftige, men jeg er ”ligeglad”, det var et brændende ønske her og nu at have en have og gå og rode i. Her ventede jeg ikke på, at vi skulle blive enige og vendte og drejede det 1000 gange, som jeg kunne have gjort før ”Er det nu fornuftigt?”, ”Hvad nu hvis jeg bliver træt af den?” osv. osv.. Jeg handlede, og vupti var vi ejere af en kolonihave. Jeg er så glad. Det er mit fristed, så kan min mand komme forbi til kaffe en gang imellem.

6: Lige nu oplever jeg, at rigtig mange mennesker kigger på mig og smiler. Jeg har en oplevelse af, at jeg har rigtig god kontakt med mennesker omkring mig – og også ukendte. Det er som om, at jeg udstråler et eller andet, som vækker deres interesse. Måske er det den indre ro og sikkerhed, som jeg føler, der tiltrækker opmærksomhed. Hvem ved??

Jeg synes, at det er meget svært at beskrive forandringerne, da mange af dem jo er sket på et dybere plan, og der er det svært at sætte ord på, men det kan simpelthen bare MÆRKES, AT DER ER SKET NYE TING I MIT LIV!!

Jeg har lært så meget omkring mig selv i mit forløb hos dig. Endnu en gang tak – dejligt at vide hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får brug for hjælp igen”

________________________________________