Loading...

Tak for din interesse i mit arbejde med lavt selvværd og angst hos dygtige mennesker. 

Mit navn er Karen Westh Nielsen (f.´69) og jeg har siden 2007 dedikeret mit liv til at hjælpe mennesker med lavt selvværd, angst, depression, stress og problemer i deres relationer. 
 
Jeg er oprindeligt uddannet cand.negot på Syddansk Universitet m. ekstra uddannelse i sociologi, HR, psykologi og forandringsledelse. Jeg har fra 1997-2007 arbejdet som afdelingsleder, konsulent og sekretariatschef. 
 
I 2007 sagde jeg farvel til mit liv som lønmodtager og har siden drevet Westh Hypnose & Hypnoterapi samt min hypnoseskole Westh Academy (sidstnævnte i 10 år fra 2009-2019). Jeg har flere forskellige hypnoseuddannelser med mig og er også uddannet, certificeret i flere hypnoterapeutiske instruktøruddannelser og awardwinning instruktør. 

Fra 2017 specialiserede jeg mig ekstra dygtige menneskers problemer med selvværd og angst - og alle dertil hørende symptomer og underliggende problemer. Ud af det arbejde blev "Sund Grænsesætning" skabt - og dette 2-årige online program kan stå alene, men er også tænkt som et ekstra bidrag til 1:1 programmer. 

Jeg har taget mange ekstra kurser og flere specialiserede uddannelser indenfor hypnose, hypnoterapi og coaching. I dag bruger jeg Advanced Conversational Hypnosis som min primære indgang til 1:1 programmer og Breakthrough sessioner - ligesom en del af arbejdet også indeholder elementer fra andre grene og de ovenfor nævnte arbejdsområder. 

Privat er jeg en stille, reflekteret introvert person, som elsker at fordybe mig i fagspecifikke interesser, men også forskellige kreative/ håndværksmæssige projekter, mine dyr og naturen. Jeg er mor til tvillingedrenge født i 2002.