Loading...

LOVELY DAY serien

 

Små, skønne Hypnoser & Healinger, som hurtigt kan gøre din dag både mere afslappende og fyldt med energi.

Start dagen med en lille MORNING BREEZE hypnose, gear ned og lad op midt på dagen med JOYFULL MOMENT og få en fantastisk søvn med FAST & DEEP SLEEPING.

Med disse LOVELY DAY Hypnoser & Healinger bliver du guidet blidt og nænsomt til daglig egenomsorg. Ved regelmæssig lytning træner du din opmærksomhed til at slappe af - fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. 

Dette er ren kærlighed til dit indre univers - træn dig selv i at pause fra alle de ydre stimuli og sæt hverdagens pres og stress på rutinemæssig pause! 

Giv dig selv den fantastiske gave det er, at opdage dit indre selv, dine uendelige ressourcer og din naturlige evne til at give slip på spændinger og lade op med ny energi: morgen, midt på dagen og i din søvn. 

 Husk at læse mere om, hvordan du bedst muligt bruger disse Hypnoser & Healinger her

I løbet af 2018 udkommer disse nye Hypnoser & Healinger i LOVELY DAY serien:

  • LOVELY DAY Pyt med det!
  • LOVELY DAY Jeg kan klare det!
  • LOVELY DAY Mine grænser er klare!

 

 

Morning Breeze & Joyfull Moment er uden intro. Helt enkelt fordi du så hurtigt kommer frem til selv indholdet i hypnosen og derfor nemmere kan bruge hurtigt i løbet af dagen. 

 

 AFSPIL

 

 AFSPIL

 

 AFSPIL

 

Husk at skrive dig op til Mindsmoothies Nyhedsbrev her.

Så modtager du en gratis gave i din mailbox og sikrer dig at blive tippet, hver gang der kommer nye Mindsmoothies Healinger & Hypnoser!