Loading...

Et ekstra niveau - en næsten helt ny disciplin.

Er du parat til at geare din 7th Path® praksis op

Har du lært 7th Path og har du modtaget erkendelse 1-9 i fuld form? Og er du blevet nysgerrig på at lære dig selv, dit Delta og dit indre endnu bedre at kende - så er dette kursus, som skabt til dig.

7th Path The Ultimates er en heftig opgradering og videreudvikling af din 7th Path® praksis. Så hvis du leder efter selvudvikling (som virkeligt rykker), leder efter at løfte din vibration, din energi, dit ind- og udsyn -  og sætte ud på en livslang opdagelsesrejse ind i dig selv - så har du muligheden nu.

Du har måske allerede oplevet, hvordan 7th Path® har givet dig indsigt, forståelse og balance?

Med de Ultimate erkendelser 1-9, får du et helt nyt niveau og en mulighed for at tage dit liv et helt nyt sted hen! 

7th Path i sin ultimative form er en spirituel praksis, der giver dig mulighed for at dykke ned og ind i dig selv på en måde, der faktisk er svær helt at beskrive i ord. Hvor du med 7th Path 1-9 i kort og lang form måske oplevede at flytte dig gradvist og i mindre ryk, er den ultimative form mere at sammenligne med kvanteskridt. The Ultimates er både selvafvikling og selvudvikling i højeste potens og på den mest positive måde.

Hvad er forskellen mellem 7th Path 1-9 i kort og fuld form - og 7th Path The Ultimates 1-9?

Du har indtil videre arbejdet med 9 erkendelser - og din praksis/disciplin har været fokuseret omkring at sige erkendelsen til dig selv og observere et ekko. Bagvedliggende denne disciplin sker en automatisk, ubevidst stress- og traumereduktion. For nogen folder effekten sig hurtigt ud - for andre sker forandringerne meget stille og næsten ubemærket. 

I sin ultimative form er der 3 helt nye niveauer af 7th Path praksis. Disse nye niveauer handler meget mere om at udføre et energiarbejde... i direkte samarbejde med dit Delta: du kommer til at kommunikere direkte med dit Delta!

At arbejde med og i Delta-energien er for mange temmeligt overvældende, ekspanderende og udfordrende.

7th Path er en ascensiontechnique, der løfter dig ud af, væk fra men også gennem og ind i nye dele af dig, din bevidsthed og forbindelse med Delta og verden. 

At modtage og praktisere hele 9 erkendelser på et lille år er en enorm udviklingsrejse - og kun en lille start på et uendeligt udforsknings- og udviklingspotentiale, som du selv bærer videre herefter med The Ultimates. 

The Ultimates er en mulighed for at opnå dyb indsigt, ægte forbindelse og sand styrke - på egen hånd. 

 

Datoer, tider og tilmelding 2023.

Sted: første møde er fysisk fremmøde. Lokalitet bliver i trekantsområdet/ Ribe og du får besked senest 14 dage inden start. 

Herefter foregår møderne alle online på zoom. 

Adgangskrav: du skal have modtaget erkendelse 1-9 i fuld form og praktiseret disse i mininum 2,5 mdr..

2 uger (gerne længere tid) inden opstart af dette hold skal du praktisere mindst 2x20 minutter og indtil du sover. 

Indstil dig på: at arbejde for sagen. Der bliver mange nye ord og meget ny teknik at lære for dig - og de fleste oplever behov for at praktisere mere end de normalt gør det. Daglig vedligeholdelsespraksis (efter "indkøring) er stadig 20 minutter + indtil du sover, men mange oplever både lyst til og behov for at praktisere mere end dette. 

DATOER/TIDSPUNKTER:

1. ultimative erkendelse. Lørdag d. 26/8 kl. 10.00-12.30 (fysisk fremmøde)

2. ultimative erkendelse. Lørdag d. 9/9 kl. 09.00-12.00 

3. ultimative erkendelse. Lørdag d. 7/10 kl. 09.00-12.00

4. ultimative erkendelse. Lørdag d. 4/11 kl. 09.00-12.00

5. ultimative erkendelse. Lørdag d. 6/1-24 kl. 09.00-12.00

6. ultimative erkendelse. Lørdag d. 3/2-24 kl. 09.00-12.00

7. ultimative erkendelse. Lørdag d. 23/3-24 kl. 09.00-12.00

8. ultimative erkendelse. Søndag d. 7/4-24 kl. 09.00-12.00

9. ultimative erkendelse. Lørdag d. 4/5-24 kl. 09.00-12.00

TILMELDING: Seneste tilmelding: d. 1/8-2023

PRISER OG RABAT:

Pris: kr. 9.000,-  eller 9 rater af kr. 1.100,-  
Kurset afholdes på dansk men alle erkendelserne bliver også givet og udleveret på engelsk. 

Early Bird Rabat - pris ved tilmelding og samlet betaling senest d. 1/6-23: kr. 8.000,-

BRUG KODEN "EarlyUltimate2023" i betalingsfeltet herunder - så retter prisen sig automatisk ned. 

TILMELDING 7th Path The Ultimates 2023/2024

 

VIGTIGT:

Når du køber 7th Path The Ultimates køber du en plads på holdet, der ikke er refunderbar og som du ikke kan give bort til andre. Undervisningen bliver givet i trin og hvert trin er afhængigt af, at du har modtaget det forrige trin. Det er dit ansvar at sikre, at du kan fremmøde på alle de angivne dage/tidspunkter. Hvis du bliver forhindret i fremmøde har du mulighed for at tilkøbe en særskilt 1:1 session for at modtage det trin du missede og for at kunne deltage på resten af holdet. Den særskilte 1:1 session har i denne sammenhæng en fast pris på kr. 750,- for 1 time. Denne session skal kunne gennemføres inden næste planlagte holdundervisning - og det er dit ansvar at tage kontakt til underviseren hurtigst muligt for at aftale 1:1 sessionen. 

Vedr ratebetaling: som du kan se er ratebetaling dyrere end engangsbetaling. Årsagen hertil er, at der administrativt i betalingssystemet bliver pålagt et gebyr ved hver eneste betaling.